"Borili smo se lavovski"

Radnik slavio na Tušnju

"Borili smo se lavovski"

M. Jakovljević

Ekipa Radnika iz Bijeljine nastavila je danas seriju dobrih rezultata nakon što su savladali ekipu Slobode na Tušnju minimalnim rezultatom 1:0.

Strijelac pobjedonosnog gola bio je Martinović u 17. minuti susreta.

"U najavi sam rekao da će ovo biti jedno veoma teško gostovanje i tako je i bilo. Domaćin je igrao svoju igru, te je imao inicijativu tokom cijele utakmice ali je naša odbrana danas bila fantastična. Svi igrači borili su se lavovski, izgarali su na terenu tako da uspjeh nije izostao. Gol smo postigli na vrijeme, Martinović je dobro iskoristio loptu koja je bila upućena iz kornera. Čestitao bih mojim igračima na tri boda, a domaćinu na fer i korektnoj igri", istakao je trener Radnika, Nebojša Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi