Boro Matan odabrao igrače za kvalifikacioni turnir

Selektor futsal reprezentacije

Boro Matan odabrao igrače za kvalifikacioni turnir

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u subotu, 5. decembra, u hotelu Park u Vogošći. 

Izabranici Bore Matana u Vogošći će se pripremati do polaska u Eindhoven na turnir kvalifikacija za Svjetsko prvestvo, a za ovu priliku selektor našeg nacionalnog tima odlučio je pozvati sljedeće igrače:

Bahrudin Omerbegović (Centar), Marin Šunjić (Brotnjo), Ivan Matan (Alumnus), Nijaz Mulahmetović (Centar), Nermin Jusić (Centar), Srđan Ivanković (Čelinac), Ivan Ivanković (Zrinjski), Tomislav Bevanda (Square Dubrovnik, Hrvatska), Mirko Hrkać (Zrinjski), Anel Radmilović (Centar), Josip Bošković (Zrinjski), Stanislav Galić (Brotnjo), Dejan Pavlović (Deus Roloplast S. Mitrovica, Srbija), Dragan Ikonić (Tango), Bilal Jelić (Centar), Bekir Hodžić (Bosna Kompred).

Kvalifikacioni turnir grupe 4 u kojoj se nalaze Bosna i Hercegovina, Holandija, Latvija i Španija će trajati od 10. do 13. decembra u Eindhovenu.

Raspored utakmica:

10. 12. 2015.

17:30 Španija-Latvija
20:00 Holandija-Bosna i Hercegovina

11. 12. 2015.

17:30 Bosna i Hercegovina-Španija
20:00 Holandija-Latvija

13. 12. 2015.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

17:30 Latvija-Bosna i Hercegovina
20:00 Španija-Holandija

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.