Boro Matan odredio reprezentativce za baraž protiv Holandije

Na spisku četrnaest igrača

Boro Matan odredio reprezentativce za baraž protiv Holandije

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u futsalu počinje pripreme za baraž susrete za Evropsko prvenstvo kojeće igrati protiv reprezentacije Holandije.

Tokom priprema bh. reprezentativci će odigrati dva prijateljska susreta s Makedonijom. Susreti sa Makedoncima na programu su 21. i 22. augusta u Velesu.

Selektor Boro Matan za utakmice baraža pozvao je sljedeće igrače: Bahrudin Omerbegović (Centar Sarajevo), Haris Skuhan (Comunicare Mostar), Stanislav Galić (Brotnjo Čitluk), Maid Ramić (Vrgorac, Hrvatska), Nijaz Mulahmetović (Centar Sarajevo), Emir Gegić (Centar Sarajevo), Marin Šunjić (Brotnjo Čitluk), Tomo Bevanda (Brotnjo Čitluk), Ivan Matan (Alumnus Zagreb, Hrvatska), Kristijan Pantić (Brotnjo Čitluk), Emir Milanović (Centar Sarajevo), Nermin Kahvedžić (Centar Sarajevo), Alen Lalić (Vrgorac, Hrvatska), Marijo Aladžić (Sloga Doboj).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti