Bosna i Hercegovina na Vels i Kipar bez Edina Džeke

Napadač Rome van terena tri do četiri sedmice

Bosna i Hercegovina na Vels i Kipar bez Edina Džeke

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u odlučujuće duele za plasman u baraž za Evropsko prvenstvo najvjerovatnije će ući bez Edina Džeke.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 10. oktobra če u Zenici snage odmjeriti sa Velsom, dok će tri dana kasnije će gostovati na Kipru, a selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević najvjerovatnije neće moći računati na usluge napadača Rome, Edina Džeke.

Napač Rome i našeg nacionalnog tima povrijedio je koljeno tokom jučerašnjeg susreta rimskog kluba i Carpija, a italijanski mediji pišu da će morati mirovati tri do četiri sedmice.

"Edin Džeko će zbog povrede medijalnog kolateralnog ligamenta desnog koljena morati mirovati tri do četiri sedmice", naveli su italijanski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.