Bosna iz Visokog još uvijek na čelu tabele

Bosna iz Visokog još uvijek na čelu tabele

Proteklog vikenda odigrano je 11. kolo Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Centar, a videća Bosna u Visokom je s minimalnih 1:0 savladala Mladost.

Drugoplasirani TOŠK pred svojim navijačima je sa ubjedljivih 6:1 savladao momčad Azota, dok je trećeplasirani Rudar pretrpio poraz na gostovanju kod Usore (2:0).

Radnik je u Hadžićima bio bolji od Mladosti iz Župče (2:0), sarajevska Bosna savladala je Stupčanicu (3:0), Vratnik je bio bolji od Ozrena (2:0), dok je Biser s minimalnih 1:0 savladao Boprac.

U 12. kolu sastaju se: Rudar - Ozren, Borac - Vratnik, Mladost Župča - Biser, Natron - Radnik, Mladost - Bosna, Stupčanica - Ilijaš, Azot - Bosna Visoko i Usora - TOŠK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti