Bosna predstavila veliki broj pojačanja

Prvoligaš iz Visokog

Bosna predstavila veliki broj pojačanja

E. Škorić

U prostorijama NK “Bosna” Visoko održana je konferencija za medije uoči početka sezone Prve lige Federacije BiH. 

Prisutnim medijima na konferenciji uime Upravnog odbora obratio se Nermin Kadrić, a ujedno su predstavljeni svi novi igrači koji su pristigli u ovom prijelaznom roku.

“U narednoj sezoni očekujemo veću posjećenost utakmica na domaćem terenu, a posebno bih želio naglasiti i pozvati i ostale privredne subjekte da se u što većem broju odazovu i podrže nogometni klub Bosna i da postignemo znatno bolji uspjeh nego prošle sezone”, istakao je između ostalog Kadrić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored Denisa Cane, Idriza Džafića i Malika Mahmića, povratnika u redove Bosne, “žutoljubičasti” dres u narednoj sezoni nosit će: Predrag Papaz, Belmin Čehajić, Ibrahim Hrvat, Fahrudin Kovač, Damir Beširević, Adis Goralija, Adnan Hrelja, Almir Ćubara, Amar Bučuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi