Bosna, Radnik i TOŠK drže vrh

Odirane utakmice 3. kola Druge lige Centar

Bosna, Radnik i TOŠK drže vrh

M. Šljivak

Tri tima nakon tri kola imaju po tri pobjede u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Centar. To su Bosna Sema, Radnik iz Hadžića i TOŠK iz Tešnja.

Bosna Sema je do treće pobjede došla pobjedom protiv Ilijaša od 3:1.

Dobro je Ilijaš otvorio meč. Pogotkom Kozića je stigao do vodstva od 1:0 nakon 18 minuta igre, ali je u finišu prvog dijela Bosna stigla do preokreta.

S dva gola Vedada Fejzića stigli su do vodstva od 2:1 na poluvremena, a pobjedu je potvrdio Mujanović, pogotkom za konačnih 3:1.

TOŠK je u Tešnju s 4:2 savladao Žepče...

Po dva pogotka u ovom meču postigli su Sadin Bašić i Anid Travančić, dok su za goste iz Žepča golove postigli Slišković i Tadić.

Radnik iz Hadžića je s 2:1 savladao Natron iz Maglaja.

Joldo i Ćorović su postigli pogotke za domaće, dok je za goste gol s penala postigao Muratović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Druga liga FBiH, grupa Centar, 3. kolo:

Azot - Pobjeda 0:0
Bosna Sema - Ilijaš 3:1
TOŠK - Žepče 4:2
Radnik - Natron 2:1
Mladost - Rudar Breza 0:0
Usora - Borac Jelah 1:5
Krivaja - Famos 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.