Bosna Sema sigurna u Zenici

Druga liga FBiH - grupa Centar

Bosna Sema sigurna u Zenici

E. Škorić

U 15. kolu Druge lige FBiH - grupa Centar odigrane su još četiri utakmice.

Bez golova je okončan duel Usore i Pobjede, dok je Natron s Ilijašom remizirao u utakmici koja je završena rezultatom 1:1.

Domaćin je poveo golom Aziza Fejzića u drugoj minuti, a do kraja je ostao bez dvojice igrača. U 69. minuti isključen je golman Amel Husaković, a u samoj završnici i defanzivac Albin Biloglavić. 

Gosti iz Ilijaša vrijedan bod osigurao je Armin Aleta golom s bijele tačke u 69. minuti. 

Žepče je minimalno, rezultatom 1:0, savladalo Azot iz Vitkovića. Gol odluke postigao je Nikola Tadić u 10. minuti, a Vlado Lučić promašio je penal u sudijskom vremenu.

Rudar je u Zenici ugostio Bosna Semu, a gosti su slavili sa 4:2. Nihad Mujić je postigao hat-trick za goste, a jednom je pogodio i Alaedin Varatanović. Strijelci za Rudar bili su Hanan Adilović i Mirza Memišević.

Prvi je Radnik iz Hadžića sa 31 bodom, a slijede Bosna Sema i TOŠK koji imaju po 26, dok Natron ima 25 bodova. Na dnu tabele su Rudar iz Zenice i Rudar iz Breze sa po osam bodova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.