Bosna Sema startala sa pripremama, dogovoreno osam pojačanja

Sarajlije žele opstanak u ligi

Bosna Sema startala sa pripremama, dogovoreno osam pojačanja

S. Mlaćo

Nogometaši Bosna Seme danas su startali sa pripremama za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

Sarajlije su danas održale prozivku, a prisustvovala su 22 igrača, dok su iz opravdanih razloga izostali Adnan Alihodžić, Ismail Duraković i Fijad Mehanović.

Novajlije u redovima Bosna Seme su Sakib Brezičanin, Ismail Duraković, Faris Fejzić, Armin Imamović, Fijad Mehanović, Edin Murga, Rijad Pljevljak i Marko Terzić. Uz stručnom štabu nije bilo promjena, te je šef struke ostao Emir Alihodžić uz pomoćnike Jasmina Mahića i Alena Škore, te trenera golmana Asmira Somuna. Fizioterapeut kluba je Ejub Hećo i tim menadžer Elmedin Branković. 

FK Bosna Sema kreće u pripremni period odlučno i sa velikim samopouzdanjem, nadajući se da igrački kadar neće imati problema sa povredama, uz želju za skupljanje što više bodova.

"Pripreme su planirane u Sarajevu, a ukoliko vremenske prilike ne budu dozvoljavale, moguće je da ćemo krenuti prema jugu kako bi mogli neometano raditi na tehničkim i taktičkim segmentima igre, vidjet ćemo. Nadam se da će ekipa biti što spremnija jer nas čeka izuzetno teška polusezona, a svakako me raduje činjenica da ću ako sve bude po planu imati slatke muke oko sastava, jer smo dovođenjem novih igrača, stvorili konkurenciju na svim pozicijama u ekipi”, istakao je šef stručnog štaba FK Bosna Sema Emir Alihodžić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prozivci su se odazvali: Sakib Brezičanin, Ajdin Ćatić, Mirsad Đedović, Edin Dudo, Faris Fejzić, Amel Hadžić, Tarik Hadžić, Ibro Hodžić, Armin Imamović, Kerim Kadrić, Bekir Karahodžić, Haris Muharemović, Mustafa Mujić, Nihad Mujić,  Edin Murga, Nedim Oglečevac, Rijad Pljevljak, Asmir Sinanović, Bajro Spahić, Marko Terzić, Alaedin Varatanović i Almin Zukić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi