Bosna tri od tri

Prva liga FBiH, 3. kolo

Bosna tri od tri

M. Šljivak

Fudbaleri visočke Bosne upisali su i treću pobjedu u Prvoj ligi Federacije BiH. Danas su na stadionu Luke u Visokom ugostili Slogu iz Siminog Hana, te su slavili rezultatom 3:1.

Prvo poluvrijeme nije donijelo previše lijep fudbal. Domaći su bili nešto konkretniji, Adnan Hrelja je imao dva pokušaja prema golu, ali golova na stadionu Luke u prvom dijelu nije bilo.

Ipak, samo što je počeo nastavak, domaći su poveli. Igrala se 47. minuta kada veliku grešku odbrane gostiju koristi Kovač, te pogađa gol na asistenciju Čive.

Čiva je mogao 10 minuta kasnije završiti posao. Ipak, uspio je promašiti prazan gol, pa je propala velika šansa. 

Kazna je stigla već u narednom napadu. Lijepu akciju gostiju završio je Vejzović za izjednačenje rezultata na 1:1.

Međutim, u 67. minuti Čiva ispravlja grešku i donosi novo vodstvo svom timu, da bi potom Čabaravdić u narednom napadu pogodio za 3:1.

Prva liga FBiH, 3. kolo:

Bosna - Sloga SH 3:1 (Kovač 47'. Čiva 67', Čabaravdić 69' / Vejzović 60')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

BOSNA: Bekan, Hrvat, Cana, Papaz, Kovač, Porča, Čulov, Hrelja, Čiva, Goralija, Čehajić.

SLOGA: Hamzabegović, Fejzić, Salihović, Dav. Todorović, Dar. Todorović, Radovanović, Vejzović, Ibrahimović, Halilović, Habibović, Ahmetović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti