Bosna u Mionici bolja od Dizdaruše, Ingram slavio u Bukinju

Druga liga Sjever, 2. kolo

Bosna u Mionici bolja od Dizdaruše, Ingram slavio u Bukinju

E. Škorić

U nedjelju su odigrane četiri utakmice drugog kola 2. lige Federacije BiH - grupa Sjever.

Jedinu domaću pobjedu u ovom kolu ostvarila je Bosna Mionica, koja je u Gradačcu sa 2:0 savladala Dizdarušu. Strijelci za domaće bili su Nedim Đonlić u 43. minuti, te Hamdija Džaferović u 85. minuti. 

Zanimljivo da je to jedini susret u kojem je domaćin postigao gol. Na preostalih sedam utakmica nijedan domaćin nije postigao pogodak. Zvuči nevjerovatno… 

Ingram je u Bukinju s 2:0 savladao domaći Rudar, a pogađali su Mersed Alić u 20. i Samir Okanović u 35. minuti. U Bijeloj je Posavina 108 remizirala s Mladosti iz Malešića rezultatom 0:0, a golova nije bilo ni u duelu Priluka i Odžaka 2012 u Živinicama. 

2. liga FBiH, grupa Sjever, 2. kolo:
Rudar - Ingram 0:2 (Alić 20, Okanović 35)
Posavina 108 - Mladost M. 0:0
Bosna M. - Dizdaruša 2:0 (Đonlić 43, Džaferović 85)
Priluk - Odžak 102 0:0 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.