Bralić: Nastaviti igrati kao u Evropi

Igrač Širokog za SportSport.ba

Bralić: Nastaviti igrati kao u Evropi

E. Čaušević

S viokim ambicijama nakon sezone za zaborav (kad je riječ o Premijer ligi), u novu sezonu ulazi Široki Brijeg. 

Tim Gorana Sablića dobru uvertiru napravio je na evropskoj sceni gdje je eliminisao Ordabasy i bio tvrd orah za Aberdeen, nakon čega slijedi nova domaća avantura i otvaranje protiv Slobode na domaćem terenu. Stoper Slavko Baralić u izjavi za SportSport.ba kaže da očekuje pobjedu na startu. 

“Želimo nastaviti u ritmu u kojem smo igrali u Evropi, te pobijediti na otvaranju sezone. U dobrom svjetlu smo se predstavili na međunarodnoj sceni, a sad to sve nastojimo prenijeti na domaće prvenstvo. Otvaranje je uvijek važno i mi želimo da bude uspješno“, rekao je Bralić. 

Goran Sablić na raspolaganju neće imati samo Ivana Barabana. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dobra stvar je što smo gotovo svi na raspolaganju treneru Sabliću. Malo smo umorni nakon Evrope, ali i željni novih pobjeda i dokazivanja. Prošla sezona i Liga za opstanak se ne smiju ponoviti“, jasan je Bralić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti