Bralić: Respekt Mladosti, želimo pobjedu
Jabuka.tv

Široki igra protiv Mladosti

Bralić: Respekt Mladosti, želimo pobjedu

M. Maksimović

Slavko Bralić je u prošlom kolu osim svojih defanzivnih zadataka koje je radio besprojekorno, uspio pomoći i napadačima. 

Jedan izlet u kazneni prostor Krupe rezultirao je pogotkom koji je bio ključ pobjede Širokobriježana nad slabašnim protivnikom.

“Nakon pauze usljed povrede objektivno nisam mogao zamisliti bolji povratak na teren. Još uvijek je u mojoj igri možda primjetna pauza, ali ide sve na bolje i lično sam zadovoljan. Dobro je bilo i protiv Čelika i Viteza“, pohvalio se Bralić koji na sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti očekuje pobjedu.


“Mladost je tim koji ima glavu i rep. Potvrđuje to i podatak da su jedini klub koji je dosad neporažen. Mi podižemo formu i s mnogo optimizma idemo u Doboj kod Kaknja. Respektujemo Mladost, ali želimo pobijediti“, dodao je.


Bralić će gotovo sigurno i ovog puta zaigrati, samo je pitanje da li u tandemu sa Borisom Pandžom ili Slavkom Brekalom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi