Branislav Ružić želja Rudara

Prijedorčani pikirali bivšeg golmana Čelika

Branislav Ružić želja Rudara

D. Vejo

Doskorašnji golman zeničkog Čelika Branislav Ružić na pragu je novog angažmana.

Nakon rastanka sa timom iz Zenice, Ružić je krenuo u potragu za novom sredinom. No, nije dugo čekao. 

Tu priliku odmah su ugrabili čelnici prvoligaša iz Republike Srpske, Rudara iz Prijedora koji po svaku cijenu u svojim redovima žele vidjeti 28-godišnjeg čuvara mreže.

"Razmišljali smo dosta u posljednje vrijeme, te smo stigli do zaključka da nam je potrebna konkurencija na poziciji golmana. Naime, prvi čuvar mreže Dejan Inđić kroz nekoliko dana mora da bude podvrgnut operaciji, a kao novo pojačanje želja nam je Branislav Ružić", poručili su iz uprave kluba.

Pored Čelika, Ružić je u prošlosti nosio dres banjalučkog Borca, Radničkog iz Obrenovca, Mladosti iz Apatina, Loznice, Napretka, Mladosti iz Lučana te Kolubare.

Rudar će pripreme početi za otprilike dvije nedjelje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi