Branka Bagarić pojačala ŽNK Široki Brijeg
FOTO: Domagoj Ledić

Veliko pojačanje

Branka Bagarić pojačala ŽNK Široki Brijeg

S. Mlaćo

Ženski nogometni klub Široki Brijeg danas je ozvaničio veliko pojačanje za drugi dio sezone u Prvoj ženskoj ligi Federacije BiH.

Naime, članica ambicioznog kluba sa Pecare postala je Branka Bagarić, dojučerašnja nogomeašica Tomislavgrada. 

Radi se o velikom transferu za Širokobriježane s obzirom da je Bagarić imala veliki broj ponuda i stručnjaci joj predviđaju blistavu budućnost. 

"Iznimno sam zadovoljan i ponosan što mogu Branku Bagarić predstaviti kao novu igračicu našeg kluba. S potpunom sigurnošću mogu potvrditi kako se radi o jednoj od tri najbolje mlade igračice u državi, a možda i u regiji. Iako se za Branku Bagarić zanimalo nekoliko ovdašnjih klubova, naša ponuda je bila najkorektnija i Branka je sada igračica ŽNK Široki Brijeg. Siguran sam kako će se o talentiranoj Branki Bagarić tek čuti i pisati, a u njezin ćete se potencijal i kvalitetu moći uvjeriti njezinim igrama na terenu“, kazao je na današnjoj press konferenciji trener ŽNK Široki Brijeg Ivan Kvesić, a prenosi jabuka.tv

Bagarić će biti pojačanje za ofanzivni red Širokobriježanki, a nije krila oduševljenje nakon današnjeg predstavljanja.

"Presretna sam što sam postala dio ovog kolektiva. Široki Brijeg je sportski grad i iznimna mi je čast što ću odjenuti dres ŽNK Široki Brijeg. O kakvom se klubu radi, svjedoči činjenica da mnoge djevojke žele doći ovdje. Meni se ta želja ostvarila i obećavam kako ću dati sve od sebe za uspjeh ŽNK Široki Brijeg“, rekla je Bagarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi