Branko Bajić pred potpisom za Banik Ostravu

Pronašao novi klub

Branko Bajić pred potpisom za Banik Ostravu

S. Mlaćo

Branko Bajić, omladinski reprezentativc naše zemlje, prije par dana napustio je srbijanski Čukarički i postao slobodan igrač.

Bajić je sa 16 godina debitovao za Radnik iz Bijeljine, te je već tada bilo jasno da se radi o velikom potencijalu.

SportSport.ba je prije par dana najavio da Bajić već ima ponuda iz inostranstva, a to se obistinilo danas, s obzirom da se ovaj mladi igrač nalazi pred potpisom za česku Banik Ostravu.

Banik Ostrava je član češke Gambrinus lige, a u ovom klubu je između ostalih ponikao i Milan Baroš, kasnije član slavnog Liverpoola. 

Bajića od potpisao ugovora sa Banikom dijele još samo ljekarske pregledi, a svakako da će u tom klubu imati sve uslove za daljnji napredak u karijeri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi