Tim menadžera FK Bosna Sema za SportSport.ba

Branković: Nadam se da ćemo sada krenuti naprijed

Piše: S. Mlaćo
Nogometaši Bosna Seme danas su na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" upisali veoma važnu pobjedu u 19. kolu Prve lige Federacije protiv Zvijezde iz Gradačca (3:0).

Bosna je odigrala sjajnu partiju, te upisala zasluženu pobjedu, a nakon utakmice tim menadžer ovog tima Elmedin Branković nije krio zadovoljstvo.

"Mi moramo biiti zadovoljni jer nam je ovo prva pobjeda ove sezone i veoma važna. Drago mi je da smo momci pokazali karakter i želju, iako smo ostali sa igračem manje u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo i sa igračem manje uspjeli da sačuvamo svog gol, te postignemo još jedan pogodak. Rezultat je odličan i radujemo se pobjedi", kazao je Branković.

"Nama je trebala jedna ovakva utakmica da krenemo naprijed.  Imali smo dosta problema koji su nadam se sada završili i nadam se da će sve krenuti puno bolje", jasan je naš sagovornik. 

Bosna Sema je ove sezone ostvarila i veliki uspjeh u Kupu naše zemlje. tim iz našeg glavnog grada tek u čevrfinalu je  u dva meča poražen od Mladosti DK.

"Ovako malo klub koji postoji dvije i pol godine dođe među osam ekipa, to je izuzetan rezultat. Ponosni smo na to i bez obzira kako smo odigrali dvije utakmice protiv Mladosti mi smo zadovoljni. To je nešto za historiju", dodao je Branković na kraju razgovora za SportSport.ba.


Prva liga FBiH