Bratstvo gostuje u Bihaću, derbi u Visokom

12. kolo 1. lige FBiH

Bratstvo gostuje u Bihaću, derbi u Visokom

Takmičenje u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine stiglo je do 12. kola, koje se igra danas i sutra.

Najzanimljivija utakmica igra se u Visokom, gdje Bosna dočekuje Orašje. Bosna se nalazi na trećem mjestu na tabeli sa 20 bodova i eventualnom pobjedom bi preskočila današnjeg rivala na tabeli. Orašje je lider sa 22 boda, a ostaje da se vidi hoće li na tom mjestu ostati i nakon ovog kola.

Bratstvo također ima 22 boda ali se nalazi na drugom mjestu zbog nešto slabije gol razlike. Tim iz Gračanice danas gostuje Jedinstvu, koje se nalazi na sredini tabele sa 15 bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda će na svom terenu dočekati Budućnost, Sloga Simin Han igra protiv Goražda, dok Rudar Kakanj gostuje GOŠK-u u Gabeli. Travnik se na Piroti sastaje sa Radničkim, Čapljina dočekuje Novi Travnik, dok će Velež gostovati Bosni Semi.

Danas je na rasporedu pet, a sutra tri utakmice i sve se igraju u terminu od 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi