Bratstvo minimalno slavilo protiv Budućnosti
FOTO: facebook NK Bratstvo Gračanica

Pogotkom u drugom poluvremenu

Bratstvo minimalno slavilo protiv Budućnosti

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva danas su odmjerili snage sa ekipom Budućnosti, novim članom Druge lige FBiH grupa Sjever. Bratstvo je slavilo sa minimalnih 1:0.

Izabranici Nusreta Muslimovića meč u Banovićima su započeli u sastavu: Divković, Jaganjac, Hasić, Šuša, Ćosić, Vehabović, Karađuz, Mitrović, Stojanov, Mujkić, Mace.

Najbolju priliku za Bratstvo u prvom poluvremenu imao je  Mujkić, ali se mreže nisu zatresle. U drugom poluvremenu Bratstvo je istrčalo u sastavu: Mustafić, Alihodžić, Kadić, Stjepanović, Ikanović, Jukan, Helić, Halilović, Salkić, Diabang, Poturalić.

U drugom poluvremenu Bratstvo je pokazalo mnogo više, a viđen je i pobjednički pogodak koji je djelo rezerviste Avde Jukana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Budućnost - NK Bratstvo 0:1 (0:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi