Bratstvo počelo pripreme, igrački kadar nepromijenjen

Radno i u Gračanici

Bratstvo počelo pripreme, igrački kadar nepromijenjen

S. Mlaćo

Danas su sa pripremama startali i nogometaši Bratstva iz Gračanice, a novom šefu stručnog štaba Denisu Sadikoviću odazvalo se 27 nogometaša.

Prozivka je održana u 14 sati, a tim iz Gračanice radit će na stadionu Luke, kao i dvorani, te povremeno i na stadionu Tušanj. 

Sadiković je za SportSport.ba potvrdio da do sada nije zabilježen nijedan odlazak u odnosu na prvi dio sezone, ali da njegov tim ima potrebu za jednim napadačem i veznim nogometašem. 

"Mi smo sada na četvrtom mjestu i želimo ostati u vrhu, ali ako se otvori prilika za nešto više što da ne", kazao je Sadiković. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Postoji mogućnost da nogometaši Bratstva otputuju i jedan dio priprema odraditi na Vlašiću, a u prvom kolu nastavka sezone u goste će banovićkoj Budućnosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi