Brčkalić se predomislio i prešao u Drinu

Ipak neće u Tekstilac

Brčkalić se predomislio i prešao u Drinu

Nakon što je Mladost odustala od takmičenja u Prvoj ligi RS, mnogi igrači su odlučili uzeti ispisnicu i napustiti klub iz Velike Obarske. 

Jedan od njih je i Enes Brčkalić. Ovaj brzonogi vezista je svojim nastupima u Mladosti skrenuo pažnju klubova iz Republike Srpske, a iako se najprije dogovorio s Tekstilcem, na kraju je završio iz redovima Drine iz Zvornika. 

Brčkalić je sa bivšim premijerligašem već otputovao na pripreme u Topolu i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za Drinu u idućoj sezoni, a pored Mladosti prethodno je još igrao za Gradinu, Omladinac, Orašje, Borac Šamac, Jedinstvo, Radnički i Slobodu. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Zvornički klub će u narednoj sezoni pokušati izboriti povratak u elitni rang.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi