Brkić i Hatkić pomoćnici Beganoviću

Kompletiran stručni štab Čelika

Brkić i Hatkić pomoćnici Beganoviću

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika od danas treniraju po dva puta dnevno, a tako će biti sve do odlaska u Crikvenicu početkom narednog mjeseca. 

Zeničani će prvu provjeru imati u srijedu protiv NK Vitez, a zavisno od vremenskih prilika utakmica će se igrati u Zenici ili Vitezu. Do odlaska na drugi dio priprema crno-crveni će igrati još protiv kakanjskog Rudara.

Elvedin Beganović u finišu prvog dijela sezone na mjestu stručnog štaba naslijedio je Borisa Pavića, pa je tako mjesto prvog trenera ostalo upražnjeno. Zeničani će narednih dana i zvanično kompletirati stručni štab. 

Elvedin Beganović biće šef struke, prvi pomoćnik će biti legenda kluba i trenutno trener u omladinskim kategorijama Senad Brkić, drugi pomoćnik je Alen Hatkić, bivši omladinac Čelika i trener zeničkog Rudara, dok će brigu o golmanima voditi Nijaz Hrustanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Beganović će tako imati sve uvjete da maksimalno pripremi ekipu za nastavak prvenstva, gdje je cilj završiti u gornjem dijelu tabele. Zeničani će nastavak sezone otvoriti domaćom utakmicom protiv Travnika, koji ih je u prvoj utakmici na Piroti savladao 3:2.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi