Brotnjo odustao od takmičenja u Kupu

Teška situacija u Čitluku

Brotnjo odustao od takmičenja u Kupu

S. Mlaćo

Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine (sezona 1999/2000) čitlučki Brotnjo odustao je od takmičenja u novoj sezoni Kupa HNK/Ž.

U Brotnju vlada veoma teška finansijska situacija, a upitno je i sa kakvim sastavom će ovaj klub krenuti u novu sezonu Druge lige FBiH grup Jug.

Zbog nebrige odgovornih u gradu, Brotnjo je na niskim granama, a svjetla na kraju tunela za sada nema ni na vidiku. Treba istaći da je HNK Brotnjo prošle sezone igrao finale Kupaa HNK/Ž, te se plasirao u Kup BiH gdje je takmičenje završio porazom od sarajevskog Željezničara (0:7).

Parovi četvrfinala Kupa HNK/Ž su:

FK Bjelopoljac - FK Turbina;

FK Klis - HNK Rama;

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

HNK Branitelj - HNK Stolac;

NK Cim - HNK Neum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi