Brutalan obračun na susretu ženske Prve lige Federacije BiH
FOTO: drukciji.ba

Nevjerovatne scene iz Nević Polja

Brutalan obračun na susretu ženske Prve lige Federacije BiH

S. Mlaćo

Pomalo nevjerovatne scene mogla je vidjeti publika u Nević Polju na jučerašnjem meču 12. kola Prve lige Federacije BiH za žene u kojem su snage odmjerili Mladost iz Nević Polja i ŽNK Željezničar Bosanska Krupa (1:1).

Veoma zanimljivu i neizvjesnu utakmica, pokvarila je u 87. minuti gostujuča igračica Silvija Sekačić koja je blago rečeno divljački nasrnula na igračicu Mladosti Adnu Ljubanović koja se ležeći na travi pokušavala odbraniti.

Sekačić je oborila na pod igračicu Mladosti, te je počela udarati šakama i nije se zaustavljala. Ubrzo su se pojavile sve igračice, te sudijska trojka, te je samim tim spriječen veći incidenat. 

Očekuje se da će organi Nogometnog saveza Federacije BiH pod čijim okriljem se igra ovo takmičenje brzo reagovati, te nadamo se  Silviju Sekačić doživotno isključiti iz nogometa, te tako dati primjer i drugima da ovakvim stvarima nikako nije mjesto na zelenim terenima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi