Bubalo: Sve se prelomilo na leđima Širokog Brijega

Direktor Širokog Ivan Bubalo smatra

Bubalo: Sve se prelomilo na leđima Širokog Brijega

M. Šljivak

Nakon drastične kazne koju je Nogometni savez u utorak izrekao Nogometnom klubu Široki Brijeg, poslije predsjednika Kraljevića, oglasio se i direktor kluba Ivan Bubalo. 

Nekadašnji selektor juniorske reprezentacije BiH rekao je da su se na leđima Širokog Brijega prelomile brojne nepravilnosti iz prošlosti.

“Ovo je neodrživo! Sve što se događalo tokom posljednjih godina na terenima u BiH i prolazilo nekažnjeno danas se prelama preko naših leđa. Bilo je propusta od kojih ne bježimo, ali kazna je drastična. Žalit ćemo se. Iscrpit ćemo sva pravna sredstva u dokazivanju da ovo nismo zaslužili”, rekao je Bubalo.

Podsjetimo, Širokobriježani su od NSBiH kažnjeni sa 25.000KM i sedam utakmica suspenzije za stadion Pecara, zbog sramotnih ispada navijača u finalu Kupa BiH protiv ekipe Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvu od sedam utakmica pred praznom Pecarom Široki Brijeg će odigrati u subotu od 17.00 sati protiv Čelika u susret posljednjeg 10. kola Lige za ostanak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi