Bubanja: Najvažnije je da sami odlučujemo o sudbini

Trener Mladosti veliki optimista

Bubanja: Najvažnije je da sami odlučujemo o sudbini

M. Šljivak

Iako su ih mnogi davno otpisali iz utrke za opstanak, fudbaleri Mladosti su ovog proljeća napravili seriju dobrih rezultata, te su došli na korak od cilja. 

Za opstanak im je potrebna pobjeda protiv direktnog rivala Zvijezde iz Gradačca. U sastavu iz Velike Obarske su maksimalno motivisani i odlučni da trijumfalno stave tačku na sezonu punu iskušenja.

"Ostvarili smo ono što smo željeli, a to je da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ne moramo da gledamo na neke druge rezultate. Spremni smo i vjerujem da ćemo stići do tri boda. Ovog proljeća smo napravili dosta dobrih rezultata i sad bi bila šteta kad bi na korak do cilja napravili neki kiks", rekao je trener Slavoljub Bubanja.

Mladost će igrati bez Darka Markovića, ali to nikog u klubu ne brine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koga nema bez njega se može i mora, a mi imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu na pravi način da odgovore zahtjevima jedne ovako teške utakmice. Pobjeda se ne dovodi u pitanje. Imamo sve u svojim rukama i ništa nećemo prepustiti slučaju", rekao je kapiten Miroslav Jevtić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.