Budućnost bolja od Bosne, Gradina sigurna na svom terenu

Druga liga FBiH grupa Sjever, 5. kolo

Budućnost bolja od Bosne, Gradina sigurna na svom terenu

S. Mlaćo

U Drugoj ligi FBiH grupa Sjever odigrane su utakmice 5. kola.

Radnički je remizirao protiv Seone u susretu bez pogodaka (0:0), a Svatovac je sa 1:0 savladao Ingram. Strijelac jedinog pogotka bio je Eldar Junuzović.

Sloga iz Tojšića je do četvrte pobjede stigla protiv Priluka. Bilo je 1:0, a pobjednika je odlučio u 62. minuti rezervista Elvir Čerimić.

Budućnost je jednom od derbija ovog kola bilja bolja od Bosne iz Mionice 3:1. Strijelci za Budućnost bili su dva puta Safet Mustafić i jednom Eldin Trumić. Počasni pogodak za goste postigao je u 79. mnuti Merim Gibić.

Gradina je sa 2:0 savladala Prokosovići, dok je Dinamo u Donjoj Mahali savladala Mladost 3:2. Isti rezultatom Lokomotiva je na svom terenu savladala Mramor.

Prvo mjesto dijele Bosna (M) i Sloga Tojšići sa 12 osvojenih bodova, dok Seona i Gradina imaju po 10. Na dnu je Bosna (K) sa samo jednim osvojenim bodom. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi