Budućnost bolja od Partizana

Drugi dan G-drive šestog Međunarodnog fudbalskog turnira

Budućnost bolja od Partizana

D. Rakanović

Drugi dan G-drive šestog Međunarodnog fudbalskog turnira za igrače do 17 godina "Igraj fudbal, živi život" otvoren je utakmicom između Budućnosti i Partizana. Ekipa iz Podgorice slavila je sa 3:2. 

U odličnoj utakmici u kojoj su obje ekipe igrale otvoreno pobjedu je odnijela ekipa iz Podgorice. 

Partizan je poveo odličnim pogotkom iz slobodnog udarca. Strijelac je bio Igor Šehapi. Ipak Budućnost brzo izjednačava pogotkom Balše Bulatovića. 

U drugom poluvremenu Budućnost dolazi do pogotka preko Andrije Lugoše, ali Partizan sredinom drugog poluvremena izjedačuje. Budućnost u posljednjoj minuti stiže do pobjede. Pogodak iz penala postigao je Bojan Roganović.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi