Budućnost i Zvezda za peto mjesto

Turnir u Foči

Budućnost i Zvezda za peto mjesto

Utakmicama za plasman od 5. do 8. mjesta počeo je drugi takmičarski dan na 12. međunarodnom turniru "Footbal friends". 

Za peto mjesto boriće se ekipe Budućnosti i Crvene Zvezde, dok će se za sedmu poziciju sutra nadmetati Maribor i domaćin Sutjeska.

Podgoričani su danas bili više nego ubjedljivi i stigli do zaslužene pobjede nad domaćinima. Iako su izabranici Dalibora Raševića poveli već u 10. minutu, mladi igrači Budućnosti vratili su se u igru vrlo brzo i het-trikom Igora Vukčevića slavili sa uvjerljih 5:1.

Meč između Crvene Zvezde i Maribora donio je nešto više uzbuđenja. Beograđani su brzo stigli do prednosti, ali se Slovenci nisu predavali i pred kraj prvog poluvremena stigli do iznanađenja. U drugom poluvremenu Zvezda je preuzela stvari u svoje ruke i stigla do zasluzene pobjede.

Treba napomenuti da je prije početka utakmica održan i okrugli sto na temu "Fudbal, san, novac ili igra i druženje", na kojoj su se učesnici ovogodišnjeg turnira, zajedno sa gostima i članovima organizacionog odbora složili da su djeca u školi okrenuta igri i druženju, ali da danas veliki problem predstavljaju roditelji i menadžeri koji sve gledaju kroz novac.

SUTJESKA - BUDUĆNOST 1:5 (1:2)

Strijelci: A.Mićević u 10. minutu (Sutjeska), Terzić u 29., Bakić u 35., I. Vukčević u 46., 59. i 63.minutu (Budućnost)

SUTJESKA: D.Radović(Ostojić), Pavlović, P.Mićević (Simović), Milutinović,Danilović, Lazarević,Ivanović(Mojović), Perišić,Koprivica(Jojić), Sekulić, A.Mićević.

BUDUĆNOST: Radusinović, Stjepović, Bakrač, Dinoša, Dragović (Radanović), Milačić (Vujošević), Terzić (Spahić), Barjaktarević (Dimoša), Šušić, Bakić (I.VukčeVić), F.Vukčević.

MARIBOR - CRVENA ZVEZDA  1:2 (1:1)

Strijelci: Rakić u 17. i Milunović u 50. (Crvena Zvezda) i Kolmanić u 35. minutu ( Maribor).

MARIBOR: Jurca, Lovernjak, Strah, Pirtofšek, Simonič, Grajfoner, Frešer, Kolmanić, Cener, Mutabčić, Kukovec.

CRVENA ZVEZDA: Milović, Tomac, Sićević, Puzić, Rakić, Račić, Vukmanović (Božinović), Nikolić, Krstić, Petrović, Tomašević ( Živojinović).

PIŠE: Maja Kostović

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi