Budućnost iz Pilice - novi član Regionalne lige RS Istok

Predstavljamo

Budućnost iz Pilice - novi član Regionalne lige RS Istok

M. Jakovljević

Fudbaleri Budućnosti iz Pilice kod Zvornika postigli su veliki uspjeh plasmanom u Regionalnu ligu RS grupa Istok, nakon što su prethodno osvojili titulu prvaka u Četvrtoj ligi RS grupa Birač.

Pripreme za novu sezonu za ekipu iz Pilice počele su 5. jula.

Novi i viši rang zahtijeva i masovniji i bolji rad. Liga u kojoj sada igramo je kvalitetnija i jača nego ikad do sad. Zbog toga smo pripreme počeli nešto ranije, a odigrat ćemo i nekoliko prijateljskih utakmica gde ćemo izabrati i udarni sastav. Želimo biti ravnopravani svim rivalima protiv kojih ćemo ove godine nastupiti. Atmosfera u klubu je dobra i mislim da  možemo biti u zlatnoj sredini prvenstvene tabele.”, rekao je trener ekipe Siniša Obrenović.

U Budućnosti ne sjede skrštenih ruku. U ovom prelaznom roku do sada su angažovana nekoliko pojačanja, a došli su: Darko Sekanić (iz Mladosti - Popovo Polje), Ivan Bajić (iz Drine - Zvornik), Darko Bojanić (iz Slobode - Donji Zagoni), Velibor Ćorić (iz Branjeva) i Nemanja  Spasojević (iz Radnika Bijeljina).

Istovremeno ekipu su napustili: Siniša Rakita (u Proleter-Dvorovi) i Zoran Mihailović (u Sloveniju).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi