Budućnost osvojila bod u Gradačcu

Zvijezda nije uspjela da pobijedi

Budućnost osvojila bod u Gradačcu

M. Šljivak

Budućnost je u 12. kolu Prve lige gostovala kod Zvijezde u Gradačcu i na kraju je uspjela osvojiti jedan bod odigravši 1:1 s favorizovanim domaćinom.

Prvo poluvrijeme utakmice u Gradačcu donijelo je nekoliko dobrih pokušaja. Zvijezda je bila konkretnija, imala je bolje šanse, ali ih nije uspjela realizovati, te se na odmor otišlo s nepopularnih 0:0.

Drugih 45 minuta utakmice donosi mnogo više uzbuđenja. Gosti prvo ostaju s igračem manje, ali im to nije smetalo da preko Mustafića dođu do prednosti od 1:0.

Ipak, Budućnost s igračem manje nije izdržala pritisak domaćeg tima, koji su uspjeli stići do jednog boda. Igrala se 73. minuta kada je za konačnih 1:1 pogodio Hasanbašić.

Prva liga FBiH, 12. kolo:

Zvijezda - Budućnost 1:1 (Hasanbašić 72 / Mustafić 63')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

ZVIJEZDA: Kolak, Doljančić, Moranjkić, Mujagić, Stjepanović, Huseinbašić, Islamagić, Jaranović, Devedžić, Musić, Damjanović.

BUDUĆNOST: Mujkić, Trumić, Pirić, Mujić, Šehić, Kovačević, Mahmutović, Idrizović, Džinić, Smajlović, Mustafić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi