Budućnost u finišu slomila otpor Igmana

Trumić donio pobjedu u 87. minuti

Budućnost u finišu slomila otpor Igmana

Fudbaleri Budućnosti iz Banovića došli su do svoje sedme pobjede u 11. kolu Prve lige Federacije BiH protiv Igmana iz Konjica.

Iako je svih 90 minuta Budućnost bila mnogo bolji protivnik, gol odluke postignut je tek u finišu utakmice. Igrao se 87. minut kada je Eldin Trumić napokon slomio otpor gostiju iz Konjica i donio svom timu vrijedna tri boda.

Budućnost se sada nalazi na četvrtom mjestu sa 21 bodom, samo bod iza Mladosti i Goražda i dva iza prvoplasiranog Radničkog. Igman i nakon ove utakmice ostaje posljednjeplasirani tim tabele sa samo šest osvojenih bodova.

1. Liga FBiH, 11. kolo

Budućnost - Igman 1:0 (Trumić 87')

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.