Bugojanke protiv Čapljine žele novu pobjedu

12. kolo Prve lige FBiH (Jug)

Bugojanke protiv Čapljine žele novu pobjedu

S. Mlaćo

Nogometašice Iskre u petak će na svom Jakliću dočekati ŽHNK Čapljina u okviru 12.kola Prve lige FBiH (Jug).

Bugojanke sigurnim koracima idu ka prvom mjestu i plasmanu u baraž za Premijer ligu naše zemlje, te vjeruju da će i protiv Čapljinki nastaviti sa sjajnim igrama i upisati novu pobjedu.

U prvom dijelu sezone ova dva tima odigrala su neriješeno u Čapljini (2:2), iako su Bugojanke imale vodstvo od 2:0.

"Mi ulazimo u ovu utakmicu maksimalno ozbiljno i nadam se osvajanju tri nova boda. Cure dobro rade, treniraju i spremno dočekujemo Čapljinu. Nemamo problema sa povredama i mogu računati na sve igrače, što svakako raduje. U jesen smo u Čapljini imali teško gostovanje, vodili smo 2:0, ali je na kraju ipak završeno 2:2", kazao je za SportSport.ba trener ŽNK Iskra Bugojno Salim Duraković.

Čapljinke se nakon 11. odigranih kola nalaze na četvrtom mjestu sa 19 osvojenih bodova. Susret na stadionu Jaklić igra se sa početkom u 17 sati, a iz ŽNK Iskra pozvali su sve navijače i građane Bugojna da petak poslijepodne iskoriste za dolazak na stadion Jaklić i podršku mladim nogometašicama koje svojim igrama to definitivno i zaslužuju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi