Bunić: Bodovi ostaju u Gradišci

Kozara dočekuje Rudar

Bunić: Bodovi ostaju u Gradišci

D. Vejo

Osmo kolo Prve lige Republike Srpske donijet će pravu fudbalsku poslasticu svim ljubiteljima fudbala, gdje će se u Gradišci sastati domaćin Kozara i Rudar iz Prijedora.

Ovo će biti derbi kola, imajući u vidu da se radi o ekipama koji su pretendenti u sam vrh tabele. Svoja očekivanja od predstojećeg meča, kazao je i igrač tima iz Gradiške.

"U srijedu smo u Kupu BiH ostvarili pobjedu protiv Olimpica koja nam je mnogo značila na samopouzdanju za dalji tok takmičenja. Međutim, kadrovski smo oslabljeni. Igor Makitan neće imati pravo nastupa protiv Rudara zbog crvenog kartona, dok Mile Popović ima povredu koju će nadamo se uspjeti sanirati do sutrašnje utakmice. Rudar je pokazao da je kvalitetan tim, doveli su nekoliko pojačanja, bodovno dobro stoje na tabeli. Ali kao i svaku utakmicu, pa tako i ovu mi ćemo dati sve od sebe kako bi tri boda ostala u Gradišci", ističe za SportSport.ba fudbaler Kozare, Neven Bunić.

Meč između Kozare i Rudara igra se sutra od 16 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi