Bunić: Dat ćemo sve od sebe za nova tri boda

Fudbaler Kozare pred meč sa Slobodom MG

Bunić: Dat ćemo sve od sebe za nova tri boda

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške ovog vikenda nastavljaju svoj prvoligaški put.

Naredni protivnik Velimira Stojnića i njegovih izabranika biti će ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada, koja u ovaj meč ulazi nakon trijumf protiv banjalučkog Borca u prošlom kolu. Iako je imperativ pobjeda, crveno-bijeli pozivaju na oprez, jer kako kažu Sloboda je nezgodan protivnik.

"U prošlom kolu nismo uspjeli da osvojimo tri boda protiv Slavije i zbog toga, utakmica sa Slobodom je dobra prilika da to ispravimo. Igramo na domaćem terenu i dat ćemo sve od sebe kako bi stigli do nova tri boda. Ekipa Slobode je izuzetno neugodan protivnik, što su i dokazali protiv Borca. Meču moramo pristupiti maksimalno skoncentrisano i ozbiljno, kako bi stigli do zacrtanog cilja, a to je trijumf koji bi nam mnogo značio u nastavku šampionata", rekao je za SportSport.ba desni bek Kozare, Neven Bunić.

Utakmica četvrtog kola Prve lige Republike Srpske između Kozare i Slobode MG igra se u suobtu od 16.30 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi