Bunić: Sarajevu ćemo pokazati u Gradišci ko je Kozara

Igrač crveno-bijeli o revanšu

Bunić: Sarajevu ćemo pokazati u Gradišci ko je Kozara

D. Vejo

Iako mlad tim, fudbaleri Kozare jučer su na Koševu pokazali da se koliko toliko mogu nositi s ekipom kao što je Sarajevo.

Gradiščanci su poraženi rezultatom 3:1 u osmini finala Kupa BiH, ali samopouzdanja i dalje ne manjka. Vjeruju u sebe na svom terenu.

"Sarajevo je jučer odigralo jedan dobar meč. To je jedna kompletna ekipa, koja je fizički dosta spremna. Olakšavajuća okolnost jeste to što smo postigli gol. Pokazali smo da vrijedimo. Sarajevu ćemo u Gradišci pokazati ko je Kozara. Nećemo se predati. Sada se okrećemo prvenstvu", kazao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Neven Bunić.

Revanš između Kozare i Sarajeva na rasporedu je u srijedu na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi