Bunić: Zaslužili smo igranje u play-offu

Kozara obezbjedila play-off

Bunić: Zaslužili smo igranje u play-offu

D. Vejo

Kozarin univerzalac Neven Bunić ove sezone, našao se na meti mnogih klubova kako Premijer lige BiH, tako i onih iz inostranstva.

Kao i u svakom meču pa tako i jučer, Bunić je bio jedan od istaknutijih pojedinaca bar kada je u pitanju domaći sastav. 

Gradiščanci su uspjeli da savladaju zvorničku Drinu, te da uz pomoć Borca koji je u Banjaluci bio minimalan protiv Zvijezde 09, obezbjede plasman u play-off takmičenja.

"Svjesni smo kakav je ulog nosila utakmica sa Drinom. Ušli smo maksimalno ozbiljno u meč, odigrali odgovorno prvo poluvrijeme u kojem smo i ostvarili prednost pogotkom Majdanca sa bijele tačke. Nešto opuštenije smo ušli u drugih 45 minuta, ali smo bez većih problema i pogotkom Popovića, mirno susret priveli kraju i tako osigurali play-off kojeg Kozara zaslužuje", ističe fudbaler Kozare, Neven Bunić.

Narednog protivnika, tim iz grada na Savi saznat će u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi