Bunić: Želimo se pobjedom oprostiti od domaće publike

Fudbaler Kozare pred meč sa Drinom

Bunić: Želimo se pobjedom oprostiti od domaće publike

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške za protivnika u 9. kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske imaće ekipu Drine iz Zvornika.

Velimir Stojnić uspio je da sa veoma mladom ali i perspektivnom ekipom izbori željenu Ligu za prvaka, te tako svima dokaže da se njegovi puleni mogu nositi sa svim timovima u šampionatu.

Crveno-bijeli svaki naredni meč gledaju sa velikom dozom optimizma. Predstojeći sa Drinom je kako kažu veoma važan, iz razloga što je ujedno i posljednji pred domaćom publikom.

"Protiv Drine, igramo posljednju utakmicu pred svojom publikom bar kada je u pitanju tekuća sezona. Mi ćemo dati sve od sebe kako bismo se pokazali u najboljem svjetlu. U Zvorniku smo pretrpjeli poraz, pa tako imamo motiv više da se revanširamo protivniku. Želimo se pobjedom oprostiti od domaćeg terena", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Neven Bunić.

Utakmica između Kozare i Drine igra se sutra do 17.30 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi