Buntić: Samo pobjeda dolazi u obzir

Kapiten Čapljine

Buntić: Samo pobjeda dolazi u obzir

M. Maksimović

Trijumfom u Gračanici nad Bratstvom, fudbaleri Čapljine vratili su se na mjesto koje garantuje opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Kapiten tima Franjo Buntić zadovoljan je igrom, a posebno rezultatom, smatrajući da će bodovi iz Gračanice imati pravu vrijednost samo u slučaju da se pobijedi Radnički sutra u okviru 22. kola.

“Očekivali smo tešku utakmicu, ali smo vjerovali u sebe i pobjedu nad Bratstvom. Trijumf nas je oživio u borbi za opstanak, pa svi igrači zaslužuju pohvale i čestitke, prije svih jedini strijelac na utakmici Salko Jazvin“, izjavio je golman Čapljine, osvrćući se potom na duel Čapljinaca s Radničkim.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Moramo ići na pobjedu i osvajanje bodova čime bismo mirniji dočekali nastavak prvenstva. Oslabljeni smo, ali iskreno vjerujem u pobjedu. Moramo ponoviti izdanje iz prošlog kola“, dodao je.

U timu Čapljine ovog puta neće biti Salke Jazvina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi