Burazor: Bez bijele zastave na Koševu
Fotogiga

Fudbaler Rudara uoči Sarajeva

Burazor: Bez bijele zastave na Koševu

Najteži zadatak u 6. kolu Premijer lige ima prijedorski Rudar, koji će u nedjelju gostovati Sarajevu na Koševu. 

U Rudaru su svjesni izazova koji ih očekuje, ali ističu da u Sarajevo neće otputovati sa bijelom zastavicom. 

"Naše samopouzdanje se znatno popravilo nakon pobjede nad Travnikom i osvajanja Kupa RS. Sada je pred Rudarom teška utakmica protiv Sarajeva, ali sigurno se nećemo predati", izjavio je vezni igrač Bojan Burazor. 

Burazor zna o kakvom se protivniku radi, te upozorava da je Sarajevo u ovom susretu pod imperativom pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne treba zaboraviti da je Sarajevo prvak i da u svom sastavu ima itekako kvalitetne igrače. Trenutno je u nekoj rezultatskoj krizi i izlazak će sigurno tražiti u utakmici protiv nas, tako da moramo biti spremni na to i suprotstaviti se na najbolji mogući način", zaključio je na kraju. 

Rudar Prijedor na prvenstvoj tabeli zauzima osmu poziciju sa sedam osvojenih bodova, koliko još imaju Željezničar i Sarajevo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.