Burazor: Možemo iznenaditi Krupu

Rudar pred ozbiljnim zadatkom u Kupu RS

Burazor: Možemo iznenaditi Krupu

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora žrijebom održanim danas u Banjaluci, u osmini finala Kupa Republike Srpske za protivnika su dobili novopečenog premijerligaša, ekipu Krupe.

Za Zlatka Jeslisavca i njegove pulene, ovo će svakako biti dobar ispit kako bi provjerili trenutnu formu.

"U goste nam dolazi premijerligaš koji sigurno da ima odličnu ekipu. To je sklop mladosti i isukustva, tim koji i u prvenstvu iz utakmice u utakmicu pokazuje svoj kvalitet. Ovo je za nas veoma važna utakmica, kako bi provjerili snagu tima. Nadam se da uz odgovornost i dobar pristup možemo da iznenadimo našeg protivnika te da osiguramo prolaz dalje", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Bojan Burazor.

Utakmica osmine finala Kupa BiH između Rudara i Krupe na rasporedu je u srijedu od 15.30 sati u Prijedoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije