Burazor ostaje u Rudaru, ništa od transfera u Borac?

Nove komplikacije

Burazor ostaje u Rudaru, ništa od transfera u Borac?

Komplikacije na relaciji Borac - Rudar Prijedor i dalje se nastavljaju.

Dva kluba su tokom zimske pauze vodili veliku bitku oko veznog fudbalera Bojana Burazora, a kada se činilo da je stvar konačno riješena, nastali su novi problemi.

Iako je prije dva dana predstavljen kao novo pojačanje banjalučkog Borca, Bojan Burazor u nastavku šampionata neće nastupati za crveno-plave.

Lider Prve lige RS, naime, nije na vrijeme uplatio ratu obeštećenja u iznosu od 3.000 KM, tako da Prijedorčani nisu izdali ispisnicu 24-godišnjem fudbaleru.

"Po zadnjim informacijama koje sam dobio od direktora kluba, gospodina Đakovića tačno je da Borac nije ispoštovao ono što smo dogovorili, nije uplatio novac tako da neće dobiti ispisnicu i to nije ništa sporno. Bojan Burazor ostaje igrač Rudara. Ovo nije ni prvi ni zadnji put da Borac izigra Rudar Prijedor", rekao je za banjalučke medije Ranko Vučković, član komisije koja upravlja FK Rudar Prijedor.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prijedorčani takođe ističu da visina obeštećenja za Burazora iznosi 5.000 KM, a ne 7.000 KM kako je saopštio član Upravnog odbora FK Borac Vico Zeljković na zvaničnom predstavljanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti