Burazor: Postoji kontakt, ali još ništa nismo dogovorili

Fudbaler Prijedora o prelasku u Borac za SportSport.ba

Burazor: Postoji kontakt, ali još ništa nismo dogovorili

D. Vejo

Fudbaler Rudara iz Prijedora Bojan Burazor svojim igrama u jesenjem dijelu Prve lige Republike Srpske skrenuo je pažnju na sebe.

Asistencije i golovi koji su krasili njegovu igru nisu prošli nezapaženo ni kod trenera banjalučkog Borca, Vuleta Trivunovića koji je bacio oko na iskusnog igrača sredine terena. Kako saznajemo, upravo je veznjak Prijedorčana potencijalno pojačanje Velikana iz Platonove.

O ovoj temi, pričao je upravo trenutni fudbaler Rudara.

"Jeste, uspostavili smo danas kontakt i pričali, ali još uvijek ništa od toga. Čuli se jesmo, dogovorili još uvijek nismo ništa, te će se sve znati u predstojećem periodu", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Bojan Burazor.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi