Burazor: Spremni dočekujemo Borac

Fudbaler Rudara pred derbi s Borcom

Burazor: Spremni dočekujemo Borac

D. Vejo

Prvoplasirana ekipa u Prvoj ligi RS Rudar iz Prijedora igra jednu od glavnih utakmicu u prvom dijelu sezone.

Naime, Zlatku Jelisavcu i njegovim izabranicima sutra predstoji utakmica protiv ekipe Borca iz Banja Luke, koja će ujedno biti i derbi sedmog kola Prve lige Republike Srpske. Trenutno, Rudar je lider u ligi s osvojenih 13 bodova, dok Borac zauzima drugu poziciju s dva boda manje.

"Očekuje nas veliki krajiški derbi. Obje ekipe su uzlaznoj formi. Sigurno da ih cijenimo i poštujemo ali igramo na svom terenu i pred svojom publikom i smatram da uz dobru igru čitavog tima možemo do pobjede. Tokom čitave sedmice smo se spremali za ovaj meč. Protivnika smo dobro analizirali. Ovom prilikom pozivam sve navijače da dođu i podrže nas u što većem broju, te da uz našu dobru igru proslavimo pobjedu u Prijedoru", ističe za SportSport.ba fudbaler Rudara, Bojan Burazor.

Derbi između Rudara i Borca počinje sutra od 16 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi