Defanzivac Čelika za SportSport.ba

Bureković: Neko namjerno koči moj transfer iz Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su počeli s treninzima i pripremama za narednu sezonu u Premijer ligi BiH. Nikad teža situacija na Bilinom polju nije bila, a to se vidjelo jučer na odazivu igrača, koji su došli na prozivku.

Jedan od rijetkih standardnih igrača iz prošle sezone, koji se pojavio na jučerašnjem okupljanju bio je i 20-godišnji defanzivac Dženan Bureković, koji je za SportSport.ba otkrio da ipak nema namjeru ostati u crno-crvenom dresu.

"Ja imam ugovor još godinu dana s Čelikom i bio sam obavezan se javiti na prozivku, međutim ja sam već na zimu izrazio želju i danas stojim iza toga da želim otići. Dobivao sam lažna obećanja, da ću biti pušten sada na ljeto, ali ipak neki ljudi očito koče moj transfer. Ja sam izričit u ovom prelaznom roku da napustim Čelik, postoje i dugovanja prema meni, spreman sam za dogovor i na sve ostalo, ali očito da neko namjerno to koči " kaže Bureković.

Nikad gora situacija nije bila na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napustilo nas je dosta igrača, a nije isključeno da će još neko otići. Sigurno da nikad lošija situacija nije bila u klubu, ali nadam se da će neko smoći snage da se ovo sve popravi i da Čelik bude opet kakav treba da bude" kazao je za SportSport.ba Bureković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti