Defanzivac Čelika

Bureković: Uz dobar pristup možemo do povoljnog rezultata

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon pobjede nad Slobodom u prvom kolu Premijer lige pripremaju se za narednu utakmicu i teško gostovanje u Sarajevu kod ekipe Olimpica.

Najmlađi član startne postave i mladi reprezentativac BiH, 20-godišnji defanzivac Dženan Bureković za SportSport.ba govorio je o narednoj utakmici protiv Olimpica, očekivanjima u prvenstvu, te svojim igrama.

Nakon pobjede nad Slobodom, atmosfera u ekipi je sjajna.

"Atmosferu smo dodatno podigli pobjedom nad Slobodom i mislim da ćemo maksimalno skoncentrisani ući i u utakmicu protiv Olimpica. Apsolvirali smo Slobodu, okrenuli smo se narednom protivniku i mislim da neće biti problema. Uz dobar pristup i angažman svih igrača mislim da možemo do povoljnog rezultata", nada se 20-godišnji lijevi bočni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je o ambicijama kluba, te svojim igrama u sezoni.

"Čelik može dosta u ovom prvenstvu, treba nam još vremena da se uigramo, budući da je nekoliko igrača došlo pred sami početak prvenstva, ali mislim da će to sve biti uredu. Ja ću se truditi da svojim igrama opravdam povjerenje trenera, te selektora mlade reprezentacije, ja ću se truditi  maksimalno, a na trenerima je da odluče hoće li mi ukazati povjerenje", kazao je Bureković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti