Pomoćni trener Rudara nakon poraza od Olimpika

Buza: Zadovoljni smo igrom, ispoštovali smo dogovor

Fudbaleri Olimpika su danas na Otoci u zadnjoj utakmici jesenjeg dijela Prve lige FBiH savladali ekipu Rudara iz Kaknja sa minimalnih 1:0.

Uprkos porazu na Otoci, pomoćni trener kakanjske ekipe Mirnes Buza nije bio nezadovoljan igrom svoje ekipe.

"Zadovoljni smo igrom, mislim da je ekipa ispoštovala dogovor iz svlačionice. Naravno, odlučio je taj jedan gol, imali smo i mi svoje šanse, ali ih nismo iskoristili", izjavio je Buza nakon utakmice, pa nastavio:

"U svakom slučaju čestitam domaćinu na pobjedi. Igralo se fer i korektno, mogla se gledati zanimljiva igra."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Prvoj ligi FBiH sada slijedi zimska pauza, a ekipa Kaknja će je iskoristiti kako bi se adekvatno pripremila za nastavak sezone.

"Posljednji rezultati nisu očekivani. U narednom periodu ćemo napraviti analizu i pokušati da izađemo iz krize i pronađeno pravi put", poručio je Buza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi