Čabraja riješio sve dileme na Grbavici

Široki ima visokih 3:0

Čabraja riješio sve dileme na Grbavici

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara i Širokog Brijega igraju trenutno na Grbavici u okviru revanš meča polufinala Kupa BiH.

Prije 14 dana odigrana je prva utakmica ove dvije ekipe u kojoj je Široki slavio sa minimalnih 1:0. Iako su navijači Plavih očekivali od svoje ekipe da će preokrenuti stvari u svoju korist sada je to već u domeni nemogućeg.

Široki je u prvih 10 minuta poveo sa 0:2 golovima Čabraje i Pandže. Željo je u finišu prvog dijela mogao smanjiti na 1:2, ali je Bilobrk odbranio penal Zebi. Iako se u drugom dijelu očekivalo da Željo krene svim silama u napad gosti su imali incijativu.

To im se isplatilo 56. minuti kada je Čabraja nakon sjajnog prodora postigao svoj drugi gol i povisio na 0:3. Možemo reći da je drugi finalista Kupa BiH već poznat.


Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi