Široki slavio sigurnu pobjedu na Tušnju

Čabraja: Utakmica je bila teška, iako to rezultat ne govori

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega savladali su tuzlansku Slobodu 3:0, te nastavili sa sjajnim igrama ove sezone. 

Drugi pogodak za tim sa Pecare postigao je Dejan Čabraja koji se prošetao kroz odbranu domaćeg tima i matirao golmana Muminovića.

Nakon utakmice Čabraja je govorio za SportSport.ba.

"Rezultat ne govori baš tako, ali utakmica je bila teška zahtjevna. Mi smo prvo poluvrijeme bili bolji, poslije se povukli, a zatim iz kontre zabili treći pogodak i mirno priveli meč kraju", rekao je Čabraja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim sa Pecare sada je prvi pratilac lidera Zrinjskog.

"Najbitnije da smo počeli dobijati na gostovanjima. Okrećemo se Zrinjskom u nedjelju, te naravno razmišljamo i o titulu", dodao je Čabraja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi