Čagalj: Niko nas nije nadigrao

Pred Ligu za prvaka

Čagalj: Niko nas nije nadigrao

M. Maksimović

Ligu za prvaka Futsal klub Zrinjski dočekuje s trećeg mjesta nakon odigranog prvog dijela prvenstva u kojemu su osvojili 24 boda. 

Plemići su jesenas osvojili šest bodova manje od lidera Mostara SG i jedan manje od drugoplasiranog Centra. Ostvarili su sedam trijumfa, tri remija i samo jedan poraz uz gol razliku 50:26. Ekipu od ljetos predvodi legendarni Nikola Tomičić s kojim Mostarci žele napraviti novi iskorak. Predsjednik kluba Zdravko Čagalj zadovoljan je urađenim tokom jeseni.

“Uspjeli smo ostvariti zapaženrezultat zahvaljujući prije svega treneru koji je igračima usadio želju za pobjedom i iz svakog od njih izvukao maksimum“, rekao je Čagalj.

Iako nije nezadovoljan, Čagalj je mišljenja da je Zrinjski jesenas mogao i više.

“Ostvarili smo tri remija, a na svim tim mečevima smo imali vodstvo u drugom dijelu. Nedostajalo je malo mirnoće da mečeve privedemo kraju na željeni način. I na utakmici protiv lidera u kojoj smo poraženi, imali smo vodstvo i kontrolisali meč, da bi u jednoj minuti sve uprskali. Nismo nadaigrani ni na jednoj utakmici“, rekao je.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi